Viivi Soimes-Mattila myy tilapuodissa lampaantaljoja, villalankoja ja lihaa. Kantavana ajatuksena on, että koko lammas hyödynnetään.
Ada Elovirta asuu miniparitalossa Turun Hirvensalossa. Tilaa hänellä on kodissaan 30 neliötä, ja hänestä "tänne mahtuu kaikki tarpeellinen".
Jos asunnossa on lutikoita, ne löytyvät tyypillisimmin sohvan raoista ja sänkyjen pohjarakenteista.
Collanderin perhe on asunut nykyisessä, vuonna 2010 rakennetussa talossaan kolme vuotta.
Tiia Nikkola ja Joakim Hentunen löysivät perheelleen uuden kodin. He halusivat jatkaa asumista Hirvensalossa hyvien kokemustensa siivittämänä.
Taloyhtiön pihassa ei automäärän lisääntyessä enää välttämättä ole parkkipaikkaa tarjolla kaikille sitä kaipaaville.
 Itse koristeltu pääsiäismuna kruunaa kattauksen.
 Jaana Tapio
Suomen asuntomarkkinoiden jähmeyteen yhtenä isona syynä on suomalaisten into käyttää vaihtuvia korkoja asuntolainoissaan.
Ritva Virolainen muutti Turun Puuseppään tasan vuosi sitten. Kuva on malliasunnosta, joka on hiukan hänen omaa asuntoaan pienempi.
Sirpa Kaskela on onnistunut lievittämään Maxin eroahdistusta positiivisella palkitsemisella. Taustalla Kaskelan toinen koira Roxi.
Linda Viipuri ja Sami Grönholm halusivat taloon ison oleskelutilan. Olohuoneen seinä on tehty sormipaneelista, ja rimakatto toimii katseenvangitsijana. 
Veera Saarinen (vas.) ja Eeva Lemström muuttivat yhteen puolen vuoden seurustelun jälkeen. Se oli toimiva ratkaisu, vaikka aluksi tilaa oli vähän. Nyt pari on muuttanut kaksioon.
Taustalla oleva talon lisäsiipi rakennettiin, kun Mika Vuorinen (oik.) muutti omien lastensa kanssa yhteen vaimonsa Hanni Virtasen (kesk.) kanssa. Hanni Virtasen tytär Viia-Roosa Virtanen asuu Turussa. Kahdeksanvuotias Siimon ja viisivuotias Miiko pysyvät juuri ja juuri paikallaan.
Minna Salin-Kivimäki haaveilee tekevänsä mökin pihaan peruna- ja porkkanamaan.
Aura Rakennuksen Terhi Lähteenoja ja Mikko Kilpi katselevat näkymiä As Oy Turun Viestimiehen yksiön hulppealta parvekkeelta. Talossa on iso oleskelupiha ja vieressä hyvät ulkoilureitit.Jaanintien vanhemmat kerrostalot tien vastapuolella ovat monelle tuttu maamerkki Pääskyvuoren linkkitornin läheisyydessä.
Jaana ja Petri Moberg ovat hiljattain palanneet kotikaupunkiinsa Turkuun.
Lisää uutisia