Uudella & vanhalla

BLOGIT | Uudella & vanhalla

Syksyisissä tunnelmissa

Syksy on tänä vuonna ollut erityisen mahtava, monestakin syystä. Päälimmäisimpänä syynä lienee kuitenkin se, että viime syksy kotimaassa meni kohdaltani kokonaan ohi ollessani vaihto-opiskelemassa Ranskassa. Siellä, kun lehdetkin alkoivat putoilla puista vasta marras-joulukuussa, eikä silloinenkaan syksy ollut juurikaan tekemisissä Suomen syksyn kanssa.

Tänä vuonna olenkin sitten ottanut syksystä kaiken irti, viime vuodenkin edestä. Parasta on ollut ehdottomasti se raikas syksyn tuoksu, joka aina ulko-ovella tulee vastaan. Edes nopeasti viilenevät ilmat eivät ole haitanneet.

Useiden pirtsakoiden, raikkaassa ulkoilmassa tehtyjen kävelylenkkien lisäksi syksystä ja pimenevistä illoista on tullut nautittua tietysti kotona, kynttilöiden valossa. Muutama viikko sitten osallistuin myös ihanan tunnelmallisille PartyLite-kynttiläkutsuille, joilta tarttui mukaan paitsi ihania tuoksuja, myös jo pitkään havittelemani Luovuus kuplat -somiste.

Kyseinen tuote on sellaisenaankin yksinkertaisuudessaan kaunis, mutta ideana on, että tuikkukuppien alle voi tehdä omia asetelmia, joita muuttelemalla somiste mukautuu tyyliin kuin tyyliin. Asetelma voisi toki olla sellainen, että se mukautuu kodin sisustukseen ympäri vuoden, mutta hauskintahan sitä on muutella vaikkapa vuodenaikojen tai juhlateemojen mukaan.

IMG_9979

IMG_9974

IMG_9999

Nämä ihanan syksyiset puolukkakoristeet löysin Sinooperista. Ihastuin niihin samantien, sillä mielestäni ne tuovat juuri sopivassa suhteessa pirteää syksyistä tunnelmaa kotiin, mutta samalla ovat hyvin neutraalit ja kevyen ilmavat.

IMG_9997

Samalla koristeiden ostoreissulla mukaan tarttui vielä Pentikiltä, lähinnä ihanan sympaattisen nimensä vuoksi, teepakkaus, joka kyllä myös tuoksui ja maistui ihan mielettömän hyvältä. Tyhjensin teepussin kotoa löytyneeseen lasipurkkiin, ja tarkoitus oli vielä kirjoittaa teen nimi jotenkin kivasti purkin kylkeen, mutta tyydyin nyt ainakin alkuun liimaamaan siihen teepakkauksessa olleen tarran. Olen jo jonkin aikaa muutenkin haaveillut sellaisesta tarrakoneesta, jolla saisi kirjoitettuja purkkeihin tyylikkäitä tekstejä. Inspiraatiota odotellessa siis!

Tunnelmallista loppuviikkoa!

Kuvat: Roosa Hannula

Kommentoi