Uudella & vanhalla

BLOGIT | Uudella & vanhalla

Pellavaa ja valoa

Taas on pari viikkoa vierähtänyt, enkä ole ehtinyt blogia päivittelemään, vaikka juttua riittäisi! Nyt aletaan kuitenkin olla muuton ja sisustelun kanssa sen verran voiton puolella, että ehdin päivitellä tilannetta tänne bloginkin puolelle. Olen kyllä ehtinyt kasaamaan itselleni jo aikamoisen valinnanvaikeuden, sillä nyt en enää tiedä mistä ensin kirjoittaisin!

Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin esittelemään ensin makuuhuoneen sisustustunnelmia ja jättämään myöhemmälle parvekkeen, kylppärin ja Turku Design Festivalin löydökset. Suosittelen kuitenkin jo nyt käymään Turku Design Festivaleilla, sillä ne kestävät vain viikon. Yliopistonkadulla sijaitseva ihastuttava Pop Å –kauppa on kuitenkin avoinna vielä toukokuun loppuun asti. Itse tein ainakin ihania löytöjä, mutta niistä tosiaan lisää myöhemmin!

Makkariasiaan. Pellavaa ja valoa. Niistä on meidän makkari tehty. Pikkuisesta makkaristamme on ihana herätä näin kevätaamuisin, vaaleiden pellavalakanoiden seasta, ikkunasta tulvivaan luonnonvaloon. Hirveästi muuta makuuhuoneeseen ei sitten mahdukaan, mutta mielestäni ei tarvitsekaan.

IMG_8917

Päätyseinälle olen koonnut muutamia inspiraatiotaluja, ja sängyn oikealla puolella voisi olla pieni tila vaikka kehykselle ja pikkuiselle yöpöydäntapaiselle viritelmälle. Oikean puoleinen seinä täyttyy kuitenkin vaatekaapeista, joiden pitää mahtua aukeamaan, joten mitenkään hirmuisesti tilaa ei ole. Kattovalaisimeksi valitsin samanlaisen valaisimen kuin olohuoneeseen. Myös verhot ovat samanlaiset kuin olohuoneessa. Näillä valinnoilla halusin yhtenäistää pientä tilaa. En myöskään ole mikään varsinainen verhofani, enkä mielellään käyttäisi verhoja lainkaan, mutta kyllähän ne ainakin tässä tapauksessa pehmentävät tilaa ja luovat kodin tuntua. Usein valitsen kuitenkin aika huomaamattomat verhot, kuten tälläkin kertaa. Yövaloksi valitsin Ikeasta löydetyn jalkavalaisimen, joka toi mielestäni kivaa särmää vaaleaan tilaan.

Jotain pientä piristystä tosiaan ehkä vielä kaipaan tilaan, mutta muuten olen sen tunnelmaan oikein tyytyväinen. Aion ehdottomasti pistäytyä vielä ainakin uudelleen Turku Design Festivaleilla. Katsotaan, josko sieltä tarttuisi vielä jotain mukaan! 🙂

Aurinkoista viikonvaihdetta!

Kuvat: Roosa Hannula

IMG_8868

IMG_8940

IMG_8941

Kommentoi