Uudella & vanhalla

BLOGIT | Uudella & vanhalla

Kesätunnelmissa

Jo viime vuonna näytti, että kesän paikka on siirtynyt eteenpäin, kun kunnon hellejakso alkoi vasta heinäkuun puolella. Tämä vuosi kuitenkin teki varmasti ennätyksiä monessa mielessä, kun kesän ensimmäinen kunnon hellepäivä koitti vasta kesä-heinäkuun taitteessa! Sitä ehti jo pelätä, tuleeko se kesä lainkaan. Mutta tulihan se sieltä! Tosin viime kesän kaltaista hellejaksoa ei ilmeisesti ainakaan tähän samaan syssyyn ole tiedossa. Toisaalta, ainakin näitä muutamiakin päiviä osaa tosissaan arvostaa, kun alkukesä on ollut niin kylmä, eikä loppukesästäkään ikinä tiedä!

Mun kesän yksi ehdottomista lempijutuista ovat tuoreet mansikat. Ne ovat ainakin yksi varma merkki kesästä ja maistuvat ihan eriltä, kun pakastetut (jotka nekään ei kyllä toki huonoja ole)! Tänä kesänä ajattelin itse pakastaa mansikoita, ettei sitten tarvitse olla aina koluamassa sukulaisten pakastimia tyhjäksi, kun oma on sitä jo! Vaikka voi olla, että siinä käy silti niin… Niin hyviä ne vaan ovat!

IMG_9031

IMG_9036

Toinen mun kesän lemmparijutuista on pitkät, valoisat viikonloppuaamut, jolloin ei ole kiire mihinkään. Tänä kesänä parasta onkin, kun niistä pääsee nauttimaan uudessa kodissa, jossa valonsäteistä ei ole pulaa! Ja kun viimein sängystä pääsee ylös, on ihanaa nauttia aamiaista parvekkeella aamuauringossa lehteä lukien. Kesäisin myös viikonloppuja osaa arvostaa ihan erilailla, sillä opiskelijana kesä”lomaa” vietetään tietysti, missä muuallakaan kuin, töissä! Töiden vuoksi pahoittelen myös hidasta postaustahtiani kesän aikana niille lukijoille, jotka kesälaitumiltaan tänne bloginkin puolellekin eksyvät!

IMG_9015

IMG_9064

IMG_8982

Kolmas lempijuttuni kesässä on tietysti sauna. Muutto uuteen kotiin tuntuukin erityisen hyvältä, juuri näin kesäaikaan, kun pääsee nauttimaan paitsi parvekkeesta, valoisista aamuista ja saunasta myös grillaamisesta ja tietysti jokirannasta. Ympäristö, jossa koti sijaitsee on minulle todella tärkeä asia, sillä rakastan myös kesäisiä kävelylenkkejä.

IMG_9060

Ihania asioita kesässä riittäisi vielä vaikka kuinka paljon, mutta ehdottomasti minulle se kaikkein tärkein on kyllä aurinko! Se vaan onnistuu aina saamaan hymyn huulille! Millaisia ovat teidän lempijuttunne kesässä?

Ihanan aurinkoista viikonloppua!

Kuvat: Roosa Hannula

Kommentoi