Uudella & vanhalla

BLOGIT | Uudella & vanhalla

Kadoksissa olleen inspiraation paluu

Kuten varmasti olette huomanneet, sisustusinspiraationi on viimeaikoina ollut vähän kadoksissa. Olen niin sellainen, kaikki mulle nyt ja heti -tyyppi, että halusin saada uuden asunnon välittömästi kuntoon, enkä malttanut odottaa ja antaa inspiraation tulla vähitellen. Niinpä sain kodin kuukaudessa, noh, niin valmiiksi, kun mahdollista. Eihän se koti ikinä valmis ole. Mutta rehellisesti, en keksimälläkään keksinyt mitään, mitä olisin vielä hankkinut tai tehnyt toisin, ja teille sitten täällä blogissa jakanut. Myöskään kodin tilaratkaisut eivät juuri mahdollista esimerkiksi kalusteiden paikkojen vaihtamista, enkä kyllä itseasiassa ole sellaista kaivannutkaan. Voisi sanoa, että olen ollut tyytyväinen ja viihtynyt sen verran hyvin, ettei oman kodin sisustamista oikeastaan ole tullut toukokuun jälkeen mietittyä sen kummemmin.

Viime viikolla kuitenkin huomasin uutisen asunnonvälitystoimisto Bo LKV:ltä, jonka stailauksia olen ihastellut koko kevään. He nimittäin olivat avanneet oman nettikaupan, josta sai ostaa jo kauan odottamiani Turku-julisteita. Avajaispäivänä tilatessa, kaupan päälle sai vielä kangaskassin. Tilasin julisteen samantien ja sain noudettua sen heidän toimistoltaan vielä samana päivänä. Julisteesta innostuneena taisin vihdoin löytää kadoksissa olleen inspiraationi, ja innostuin samalla järjestelemään ja siirtelemään muidenkin esineiden paikkoja!

Turku-juliste löysi paikkansa lipaston päältä ja sai seuraansa aikaisemmin makuuhuoneessa olleen puisen käden ja kasvin. Myös kangaskassi sopi kivasti sisustukseen ja se löysikin paikkansa tuolin selkänojalta. Kassin viesti on kiva nähdä aina ensimmäisenä kotiin tullessa. Julisteen tieltä sai väistyä muun muassa kalenteri, jonka asettelin uudelleen TV:n päällä olevalle hyllylle aikaisemmin makuuhuoneessa olleen julisteen ja keittiössä olleen kortin kanssa.

IMG_9074

IMG_9072

IMG_9079

IMG_9077

IMG_9076

Makuuhuoneesta siirsin olohuoneeseen myös jalkalampun. Samalla sain vähän lisää inspiraatiota makuuhuoneen ilmeen muutokseen, ja vähän myös parvekkeenkin… Jes! Mutta niistä lisää myöhemmin!

IMG_9078

Aurinkoista loppuviikkoa!

Kuvat: Roosa Hannula

Kommentoi