Uudella & vanhalla

BLOGIT | Uudella & vanhalla

Inspiraationa hyväntuulisuus

Astuttuani sisään kotiimme ensimmäistä kertaa rakastuin saman tien sen avoimuuteen ja persoonallisuuteen. Erilaiset muodot ja pinnat leikittelivät keskenään muodostaen kiinnostavan kokonaisuuden. Ihastuin myös rakennuksen historialliseen tunnelmaan sekä kodikkaaseen ympäristöön.

Moderni, avara kotimme kätkeytyy kunnostetun vanhan kivinavetan sisään. Se tarjoilee loputtomiin mahdollisuuksia vaihdella järjestystä, värejä ja materiaaleja, mahdollisuuksia kokeilla ja muuttaa mieltään, mitä aika usein teenkin.

Inspiroidun oikeastaan kaikista asioista, jotka saavat hyvälle tuulelle, ja näitä inspiraatioita tuleekin aika paljon, sillä keksin jatkuvasti jotain uutta. Rakastan jatkuvaa kodin sisustamista, ja voisikin sanoa, ettei oma kotini ole koskaan täysin valmis.

Pyrin luomaan viihtyisiä, kodikkaita ja raikkaan tasapainoisia kokonaisuuksia. Etsin persoonallisia ja kauniita ratkaisuja, joilla jokaisella on jokin tarkoitus. Sekä vanha rakennus miljöineen, että sen sisälleen kätkemä uutuus ja persoonallisuus ovat muovanneet kodin sisustustyyliksi uuden ja vanhan yhdistelemisen, josta syntyi myös blogin nimi: Uudella & vanhalla.

Blogissa sisustellaan uutta ja vanhaa yhdistellen, etsitään kauniita ratkaisuja, tunnelmoidaan ja nautiskellaan kotosalla, unelmoidaan uusista ideoista ja inspiroidutaan arjen pienistä iloista.

Tervetuloa seuraamaan!

Kuvat: Roosa Hannula.

IMG_8480

IMG_8510

IMG_8494

Kommentoi