Uudella & vanhalla

BLOGIT | Uudella & vanhalla

Arvoitukseksi jääneen liiketilan kuulumiset

Huh, millä vauhdilla päivät kuluvat! Viimeisimmästä kirjoituksestani, jossa esittelin kulahtanutta vanhaa liiketilaa, on ehtinyt kulua jo kolme viikkoa! Sillä välin remontti on edennyt aikamoisella vauhdilla. Lattiat ja seinät alkavat olla valmiit. Seinien osalta ainoastaan parin väliseinän rakennus on vielä kesken. Lattioiden osalta kesken on vielä parin huoneen laatoitus. Lisäksi kesken on ikkunankarmien ja ikkunalautojen maalaus sekä uuden keittiön rakennus, joka alkaa huomenna. Tällä hetkellä remontin eteneminen näyttää tältä:

IMG_0064
Aula ulko-ovelta katsottuna.
IMG_0062
Aula ulko-ovelta katsottuna.

 

IMG_0065
Näkymä aulasta WC:n ja siivouskomeron suuntaan.
IMG_0068
Keittiö.
IMG_0066
Toimistohuone.

Täysin ongelmittakaan ei kuitenkaan olla selvitty laatoitus- ja seinänrakennusurakoitsijan jätettyä leikin kesken. Kolmen viikon aikana ei tapahtunut oikeastaan mitään ja sen jälkeen hän sairastui, joten meille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin etsiä uusi urakoitsija. Tästä aiheutui viivästyksiä remontin valmistumisessa, mutta onneksi saimme nopeasti lisäapuja, joten piakkoin pitäisi homman olla niidenkin osalta kunnossa.

 

Hyvällä vauhdilla edetään siis ja piakkoin päästäänkin jo kalustamaan! Lisää kuvia tulossa taas pian. Ehkäpä niistä voi jo onnistua arvaamaan, mitä kyseiseen tilaan on hahmottumassa…

 

Kuvat: Roosa Hannula

Kommentoi