Uudella & vanhalla

BLOGIT | Uudella & vanhalla

Avajaisia vaille valmista!

 

Vihdoinkin pääsen esittelemään teille valmiin liiketilan, josta olen aikaisemminkin kirjoitellut! Remontti tilassa valmistui viimein noin kolmisen viikkoa sitten. Työ ei ollut sen enempää määrältään kuin laadultaankaan sieltä helpoimmasta päästä, mutta lopputulokseen en kyllä voisi olla tyytyväisempi! Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten annan niiden puhua puolestaan!

 

StudioOne-3987_sRGB
Näkymä ulko-ovelta suoraan eteenpäin katsottaessa.
StudioOne-3990_sRGB
Näkymä entisen aulan keskeltä lasitetulle huoneelle päin.
StudioOne-3989_sRGB
Näkymä entisen aulan keskeltä toimistoille ja keittiölle päin.

StudioOne-4038_sRGB

StudioOne-4011_sRGB
Näkymä lasitetusta huoneesta entiseen aulaan.
StudioOne-4007_sRGB
Tämän huoneen tilalla oli ennen pyöreät, oranssit puoliseinät.
StudioOne-3790_sRGB
Keittiö.

StudioOne-4046_sRGB

StudioOne-4015_sRGB
Uusi toimistohuone, joka oli aikaisemmin osa keittiötä.
StudioOne-4019_sRGB
Toinen toimistohuone.

Entisen, jo aikansaeläneen vuokra-asunnonvälitystoimiston tiloihin syntyi siis parissa kuukaudessa moderni, raikas ja viihtyisä hyvinvointivalmennusstudio. Entisen aulan paikalle muotoutui laadukas, yksilöllinen treenistudio. Entisten kaarevien puoliseinien tilalle rakentui pieni, sympaattinen pukuhuone. Entisen lasitetun toimistohuoneen tilalle syntyi kodikas odotustila.

Uusi keittiö rakentui samaan paikkaan kuin entinenkin, mutta sen tyyli päivittyi 2010-luvulle. Lisäksi se mahdollistaa nyt ruuanvalmituksen entistä paremmin. Entisen keittiön tila myös jaettiin seinällä kahtia, jolloin aikaisemman toimistohuoneen viereen saatiin toinen samankokoinen toimistohuone.

Lisäksi entisen siivouskomeron paikalle valmistui suihkutila ja myös wc on kokenut pienen ehostuksen. Myös kolmas ja suurin toimistotila valmistui jo odotettua aikaisemmin. Siitä muotoutui viihtyisä ja rento oleskelutila asiakkaiden tapaamista varten. Päivittelen näistä lisää kuvia vielä myöhemmin ja kerron tarkemmin myös tilan sisustuksesta ja kalustuksesta.

Loppupeleissä koko tila uusittiin siis lähes täysin. Ainoastaan katto, wc:n kaakelit ja muutamat ovet jäivät paikoilleen. Koko tilan suunnittelun lähtökohtana oli, että yleisilmeen tulisi olla yhtenäinen, moderni, raikas ja viihtyisä. Tilan haluttiin vastaavan niin siinä toimivan yrityksen imagoa kuin toiminta-ajatustakin. Niinpä mitään ei haluttu tehdä vain puolittain, vaan suunnittelu toteutettiin tarkasti, jotta tyylistä ei jouduttaisi tinkimään, muttei myöskään aloittelevan yrityksen budjetin rajoja paukuttamaan.

 

Nyt sitten vaan virallisia avajaisia odottelemaan! Pirteää talvista pakkaspäivää!

 

Kuvat: Mika Kurkilahti, A1Media

Kommentoi