Tehdään talo

BLOGIT | Tehdään talo

Terassi vol.4, valmistuuko se ikinä?

Terassin rakentaminen on ollut lähinnä virheiden korjaamista viime aikoina. Kannen laudoittaminen keskeytyi siihen, että huomasin terassin olevan hieman notkolla keskeltä. Ei tosin paljon, mutta mitattavissa olevan määrän kuitenkin. Yksi ilta meni sitä korjaillessa. Viime viikonloppu piti olla omistettu terassille. Päätin järjestää oikein talkoot kannen laudoittamisen nopeuttamiseksi. Talkoisiin osallistui tasan nolla ihmistä. Tähän on sitten tultu, ei voi mitään. Tuli mieleen se Iltalehden otsikko, jossa pikkupojan synttäreille ei tullut yhtään vierasta. Tosin sain idean talkoista torstaina ja talkoot olisivat olleet lauantaina. Eli talkoolaisia olisi ollut sankoin joukoin jos kutsu olisi lähtenyt ajoissa. Niin varmaan olisi ollut.

Naapuri oli kuitenkin järjestänyt minulle muuta ohjelmaa pensasaidan istutuksen muodossa. Istutin siis naapurin äidin kanssa aitaa muutaman tunnin ja oli oikein mukavaa. Hyviä juttuja ihmisillä kerrottavana.

 

IMG_0079 IMG_0077 IMG_0076 IMG_0075

 

Meillä pensasaitaa löytyy kolmen hintaisena. Kaikissa lajike on Koristearonia ja ostopaikka Pirilän Kukkatalo. Hintalapussa lukee 4,90€/kpl. Sitä hintaa ei ole maksettu yhdestäkään puskasta. Ensimmäiset taimet maksoivat 2,90€/kpl. Seuraavat maksoivat 1,90€/kpl ja nämä viimeiset 1€/kpl. Näin se hinta halpenee syksyä kohti.

 

IMG_0081 IMG_0080

 

Terassi ei siis ole ihan vielä valmis, eli ”parvekeella” pallogrillaaminen jatkuu ainakin toistaiseksi. Tuskin on valmista vielä viikon päästäkään. No keväällä viimeistään.

 

Kuvat: Antti Kontula

Kommentoi