Tehdään talo

BLOGIT | Tehdään talo

Pihatöitä ja ulkovaloja

Talossa sisätyöt jatkuvat loputtomalla kattoasennuksella ja seiniäkin vähän vielä tasoitetaan. Yksin kun tekee, niin valmista tulee todella hartaan hitaasti. Pihalla sen sijaan tapahtuu. Mies ja kaivinkone ovat aloittaneet savikasojen kadottamisen ja pihan korkeuden nostamisen. Mies on muuten nimeltään Pulkkisen Juha ja kaivinkone Samsung.

IMG_2361

Autokatos on saanut muotonsa. Kattotuolit ovat vielä tehtaalla, joten homma on pysähdyksissä jonkin aikaa. Minä asensin ulkovalot ja numerokyltin seinään viikonloppuna. Oli niin upea sää, ettei malttanut millään olla sisätöissä koko päivää.

IMG_2369

IMG_2373

Meillä oli ajatuksena miettiä pihasuunnitelmaa ensi talvi, mutta kaivurimies sanoi, että viikon päästä hän tulee pihaa tekemään. Se sopi meille ja onhan tässä melkein viikko aikaa. Eniten pihahommissa sieppaa romut tai rakennustarvikkeet. Kaivuri on joutunut siirtelemään niitä pitkin pihaa ja nyt joudun itsekin siirtelemään niitä. Kaikkea ei voi viedä kaatopaikalle, mutta ei kaikkea voi säästääkään.  Jos joku haluaa tehdä niitä majoja lavoista, niin nyt saisi raaka-ainetta. Tontilla lojuu ainakin kymmenen lavaa, jotka odottavat kierrätystä.

IMG_2360 IMG_2356

 

Kuvat: Antti Kontula

Yksi vastaus artikkeliin “Pihatöitä ja ulkovaloja”

  1. Antti Kontula

    Nyt löytyisi lavoja myös sohvien tai pöytien tekoon 🙂


Kommentoi