Tehdään talo

BLOGIT | Tehdään talo

Kannattiko? Viimeinen sana.

Alussa olin sitä mieltä, ettei omakotitaloa kannata rakentaa sillä se vie kaikki rahat, vapaa-ajan, hermot ja pilaa parisuhteen. Nyt sitä on sitten kokeiltu. Miten kävi?

Raha:

Talon rakentaminen maksaa valtavasti tai sitten se vie aikaa valtavasti. Tai molempia. Me yritimme löytää keskitien. Aloituksesta muuttopäivään kesti vajaan vuoden. Meille  se oli maksimiaika. Jotkut toki rakentavat vuosia ja se on monille ihan ok. Meille ei olisi ollut. Kalliiksi tuli, mutta aikaisemmin meillä oli velkaa ja nyt on velkaa vähän kauemmin.

Vapaa-aika:

Vapaa-aikaa ei rakentamisen aikana ole käytännössä lainkaan. Jos ei muutenkaan harrasta mitään, niin rakentamisesta voi ottaa itselleen harrastuksen. Jos kuitenkin elämässäsi on intohimoja joista et halua tinkiä, niin rakentaminen haittaa niiden harrastamista melko lailla.

Hermot:

Olivat lujilla monta kertaa vaikka kaikki meni todella hyvin. Silti rakentaminen rassaa mieltä ja kehoa.

Parisuhde:

Asumme edelleen onnellisena saman katon alla. Monen pariskunnan rakkauteen tulee ryppyjä rakentamisesta. Näin huhu ainakin kertoo.

 

Kannattiko:

Kannatti, sillä uusi talo on uusi talo. Saattaa olla, että joskus vielä rakennetaan toinenkin uusi talo. Itse asiassa meille rakennetaan jo toista taloa, mutta avaimet käteen periaatteella 🙂 Alla kuvat projektista. Kiitos kahdesta vuodesta, talo on tehty ja tämä oli nyt tässä.

 

IMG_0061 IMG_0060 IMG_0066 IMG_0072 IMG_0070

Kuvat: Antti Kontula

Yksi vastaus artikkeliin “Kannattiko? Viimeinen sana.”

  1. Sähkönkilpailutus

    Onneksi olkoon vielä talon valmistumisesta! Mahtavaa nähdä iloisia uuden talon omistajia! 🙂


Kommentoi