Tehdään talo

BLOGIT | Tehdään talo

2. taloesittely 26.8. klo17-19

Tänään oli talomme 2. esittely. Tällä kertaa pääsin myös itse paikalle. Oli hienoa olla mukana tilaisuudessa. Sain vastailla niihin kysymyksiin, jotka askarruttivat omaa mieltä silloin kun itse kiersimme talonäyttöjä. Suurin osa kysymyksistä koski kustannuksia ja aikatauluja. Kustannuksiin en osaa kovin paljon vielä vastata ja aikataulu on sellainen, että jouluksi kotiin. Kesäkuussa oli talon pystytys ja luovutus meille on ensi perjantaina. Talomyyjä Jukka Lamminpää esitteli saunan rakenteita vieraille.

 

Talossa kävi mukavasti väkeä ja melkein kaikki olivatkin lapsiperheitä. Mielestäni tällainen kaksikerroksinen talo onkin omiaan lapsiperheelle, sillä lapset saavat tarvittaessa omaa rauhaa yläkerrassa eikä aikuisia haittaa, että alakerta pysyy siistimpänä. Toisaalta olohuoneessa ne kaikki lelut kuitenkin ovat. Urho ehti vierailunsa aikana parannella vähän tasoituksiakin. No sainpa syyn kutsua isän tasoitustalkoisiin:)

 

Urho tasoittaa

IMG_1950

 

Askartelin seinälle innoissani pienen puffin blogille. Voi olla niin, että teksti loistaa ikuisesti seinän läpi. No sitä on sitten kiva muistella vuosienkin päästä. Tai sitten täytyy hioa seinää vähän enemmän.

IMG_1926

IMG_1934

Ulkoa talo ei ole muuttunut mihinkään, tosin sieltä se onkin miltei valmis. Ulkovalot ja ovi puuttuvat, niin ja maalaus tietysti. Ai niin, pihatyöt ja autokatos. Onhan siinä.

IMG_1922

Kuvat: Antti Kontula

4 vastausta artikkeliin “2. taloesittely 26.8. klo17-19”

 1. tapani paavola

  Urho on tuleva rakennusalan ammattilainen,

  Anja ja Tapani Kemijärveltä


 2. Antti Kontula

  Niin taitaa olla. Muualtakin talosta löytyi vastaavia jälkiä. Ne olivat kylläkin niin korkealla, että asialla on ehkä ollut Urhon isä 🙂


 3. Paula

  Hups. Näin käy kun äiti ei ole mukana vahtimassa.

  T. Urhon äiti


Kommentoi