Talo Kaaos

BLOGIT | Talo Kaaos

Talo Kaaos avaa ovensa

Aika tasan kaksi vuotta sitten meidän perhe muutti vanhaan isoon omakotitaloon, aika saman kaksi vuotta olen miettinyt että pitäisi perustaa blogi jonne kirjoitella talon remonteista, sisustelusta ja meidän arjesta. Tässä tämä nyt on, tervetuloa mukaan seuraamaan Talo Kaaoksen elämää!

Portaikon seinä on tapetoitu talon vintiltä löytyneillä vanhoilla lehdillä
Portaikon seinä on tapetoitu talon vintiltä löytyneillä vanhoilla lehdillä.

Talo on rakennettu 50-luvun lopulla ja on alun perin ollut paritalo, ensimmäinen homma olikin tehdä seinään reikä. Lisäksi rakennettiin muutama väliseinä, purettiin toinen keittiö ja remontoitiin kylpyhuone joka oli lähes käyttökelvottomassa kunnossa.

Pientä pintaremonttia ja vähän isompia kohennuksia on tehty sinne jos tänne, ja hyvin paljon on vielä tekemättä. Ikuisuusprojekti. Myös piha on isojen puiden kaadon jälkeen aika kaaosmainen, keväämmällä pitää alkaa miettiä enemmän mitä sille tehdään.

DSC_0210
Tontilta kaadettiin syksyllä 11 isoa puuta. Myös leikkimökki kaipaisi vähintään uutta maalia pintaan.

Voin luvata että tässä blogissa ei nähdä viimeisen päälle stailattuja sisustuskuvia eikä varmasti mitään supercoolia, siitä pitää huolen mm. pienet apubloggaajat. Luvassa on juttuja ja kuvia talon ja meidän elämästä ja puuhailuista ja tuunailuista.

DSC_0241
Pikkuapulainen N linssiluteena.

Niin ja miksi meidän talon nimi on Kaaos? Koska meillä on krooninen kaaos, sen selättämiseksi tai edes hillitsemiseksi hankin viime viikolla Konmari-kirjan. Tästä on viime aikoina kohistu joka puolella tosi paljon ja moni on suorastaan valaistunut kirjan luettuaan.

Olen aika skeptinen toimiiko Marie Kondon metodit meillä mutta ihan vain mielenkiinnostakin on pakko lukea ja kokeilla! Tästä aiheesta varmaan jatkossa lisää.

DSC_0138
Konmari-kirja kesken, sohvalla talon hurja vahtikoira Nanna.

 

Kuvat: Mia Seppälä

6 vastausta artikkeliin “Talo Kaaos avaa ovensa”

  1. Merja

    Onnea ja menestystä tälle blogille, Talo Kaaokselle ja erityisesti sen iki-ihanille asukkaille❤️💝


  2. Anne Lehtonen

    Turhaan jännitit. Hienoja kuvia ja mainiota tekstiä. Varmasti tulee seurattua teidän touhuja. Terv.Anne


  3. Anniina V blog

    Ihan mahtavaa Mia! Seuraan tottakai! <3


Kommentoi