Talo Kaaos

BLOGIT | Talo Kaaos

Koulut alkaa!

Tämän perheen isoimmat opiskelijat palasivat koulunpenkille jo tällä viikolla mutta peruskoululaiset saavat nauttia lomailusta vielä ensi torstaihin asti.

Meiltä lähtee viikon päästä koululaisia kasi-, vitos- ja ykkösluokille. Tulevan ekaluokkalaisen huone koki kesän aikana pienen muutoksen pikkutytön huoneesta pienen koululaisen huoneeksi. Leluja lähti jonkun verran pois ja tilalle tuli vanha pulpetti.

DSC_0928

 

Tarkoitus oli ennen koulun alkua tuunata jo elämää nähnyt pulpetti siistimmäksi mutta koska pulpetin käyttäjä ja tuunaaja eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen lopputuloksesta niin ehkäpä tuunaus tapahtuukin vasta vaikka syyslomalla. Toisen toiveissa olisi pinkki pulpetti ja toinen haluaisi säilyttää pinnan puunvärisenä, itsekukin voi arvailla kumpi on kumpi.

DSC_0915

 

Tämä yläkerran huone oli muuttaessamme aika hurjan näköinen kokolattiamattoineen…

vanhalh

 

… ja olikin ensimmäisten remontoitavien huoneiden joukossa. Revimme kokolattiamaton pois, sen ja levyjen alta löytyi ihana puulattia joka hiottiin ja maalattiin vaaleanharmaaksi. Lattia on vanha ja saa näyttääkin siltä, mahdottoman siistiä ja tasaista lopputulosta ei edes tavoiteltu.

IMG_7785

 

Muutama purkki valkoista maalia ja jumissa olevat niskat katon maalauksen jälkeen mutta lopputulos on ehkä hieman raikkaampi.

DSC_0925

DSC_0914

 

Kuvat: Mia S

Kommentoi