Talo Kaaos

BLOGIT | Talo Kaaos

Kevätjuttuja (ja karu totuus)

Maaliskuu jo pian puolessa välissä ja meillä odotellaan että lumet sulaisi ja tulisi jo ihan oikea kevät (ja kesä!). Eilisaamun lumisade ei ollut kovin kiva ”yllätys”, meillä on ollut vähän laiskoja lumenluojia jo jonkun aikaa…

Kevääseen kuuluu narsissit mutta eihän niitä vielä uskalla pihalle laittaa, ovat siis keskellä keittiön pöytää toistaiseksi.

"Kukkaruukku" on yhden pojan alakouluaikainen puutyö. Työkaluille alun perin tarkoitettu mutta kukat sopii siihen paljon paremmin.
”Kukkaruukku” on yhden pojan alakouluaikainen puutyö. Työkaluille alun perin tarkoitettu mutta kukat sopii siihen paljon paremmin.

Viime viikolla istutettiin pikkuapulaisten kanssa pääsiäisohraa, ollaan muutamana vuonna jo suosittu ohraa, kasvaa varmemmin ja on ainakin omaan silmääni kauniimpi kuin perinteinen rairuoho. Kasvavat ihan silmissä ja toivottavasti ovat  kuosissa vielä pääsiäisenäkin.

Jokaiselle seitsemälle lapselle on oma pääsiäisruoho, varsinkin teiniosasto varmasti arvostaa... Ehkä viimeistään siinä vaiheessa jos ruohoastiaan ilmestyy suklaamunia.
Jokaiselle seitsemälle lapselle on oma pääsiäisruoho, varsinkin teiniosasto varmasti arvostaa. Ehkä viimeistään siinä vaiheessa jos ruohoastiaan ilmestyy suklaamunia.

Ja se karu osuus? Sillä välin kun otin nättejä kuvia keittiössä meidän pikkutermiitti taiteili olohuoneessa:

Nojatuolin käsinojaan oli mukava piirtää kuulakärkikynällä...
Nojatuolin käsinojaan oli mukava piirtää kuulakärkikynällä…
... Ja telkkariin lyijykynällä.
… Ja telkkariin lyijykynällä.

Niin perusmeininki tässä talossa, ei muuta kuin hinkuttamaan kalusteita puhtaiksi. Aurinkoisempia kevätpäiviä odotellessa!

Niin ja hyvää naistenpäivää!

Kuvat: Mia S

2 vastausta artikkeliin “Kevätjuttuja (ja karu totuus)”

  1. Minna

    Hei Mia! Kyllä narsisseja jo uskaltaa laittaa ulos. Kestävät jopa 10 asteen pakkasta.


  2. Merja

    Aina sattuu ja tapahtuu..😂oikein hyvää ja ihanaa Naistenpäivää edelleenkin🌹👠💝


Kommentoi