Talo Kaaos

BLOGIT | Talo Kaaos

Konmaritusta ja katastrofin ainekset

Muutaman päivän työputken jälkeen vapaapäivä ja tänään se konmaritus sitten alkoi! Kirjan mukaan pitäisi aloittaa omista vaatteista mutta menin yli siitä mistä aita on matalin ja aloitin meidän pienimmän tyypin huoneesta. Siellä on vähiten tavaraa jo valmiiksi, kevyt lasku.

Lelut lähti lähes kaikki pois: roskiin, kierrätykseen ja isoveljen huoneeseen (siellä tämä pienin niillä on tähänkin asti leikkinyt).

Huone on niin mini ettei se ehkä virallisesti ole edes huone.
Huone on niin mini ettei se ehkä virallisesti ole edes huone.

Vaatekaapin sisällöstä ehkä neljännes jäi, kaikki pienet ja ne jotka ei syystä tai toisesta kummallekaan meistä tuota iloa sai lähteä. Osa kierrätyslaatikkoon, osa myyntiin ja osa roskiin. Oikeasti aika vapauttavaa!

Pystyyn viikkaaminen oikeasti toimii!
Pystyyn viikkaaminen oikeasti toimii!

Ensi maanantaina meillä alkaa putkiremontti! Sen jälkeen jollain aikataululla pitäisi remontoida keittiötä, ihan kokonaan sitä ei kai vielä laiteta uusiksi mutta ainakin tasot ja ovet (ja lattia) lähtevät vaihtoon. Välitilan kammottavat laatat on toistaiseksi dc-fixattu eli päällystetty kontaktimuovilla harmaiksi. pysyvämmäksi ratkaisuksi olen suunnitellut mikrosementtiä tai muuta vastaavaa sisustuslaastia, lopputulos saisi olla ns. rouhean näköinen ja laittaminen ei pitäisi olla ylivoimaisen vaikeaa, kellään kokemuksia?

Taattua 90-luvun tyyliä keittiössä.
Taattua 90-luvun tyyliä keittiössä.

Tänään lapset saa ruoaksi (taas kerran) pääkallopataa aka. makaronimössöä. Sen ja muiden ”gourmetruokien” valmistusta voi seurata huomisesta alkaen joka torstai klo 20.05 MTV3-kanavalla. Allekirjoittaneen tytär ilmoitti äitinsä mukaan, aika huikeata settiä luvassa. Kaikessa kun vaan ei voi olla hyvä niin olen tavannut jättää kokkailuhommat muille…

Katastrofikokki alkaa huomenna, jännää!
Katastrofikokki alkaa huomenna, jännää!

Kuvat: Mia S

Kommentoi