Sisusta

SISUSTA | ANN-MARI RANNIKKO |

Jouluaskartelu: Näin teet paperienkelin

Paraisten taitokeskus on muuttanut loppukuukaudeksi kauppakeskus Skanssin ensimmäiseen kerrokseen ja perustanut sinne kaikille avoimen askartelupajan. Pop up -pajassa on mahdollisuus tehdä maksutta muun muassa pieniä joulukoristeita, painaa kasseja ja neuloa tossuja.

Paraislaisten askartelupaja on teemoitettu niin, että viikonloppuna saavat kädentaitojaan harjaannuttaa lapset, maanantaina pikkulasten äidit ja tiistaina seniorit. Keskiviikkona paja on auki kaikille, esimerkiksi työporukoille tai ystäväjoukolle, torstaina ja perjantaina taas nuorille.

Viimeksi mainitut voivat koristella kangaskassin painokuvioin tai osallistua neulegraffitipajaan, jossa neulotaan paloja toukokuussa Turussa järjestettävään Knit ’n’ Tag -tapahtumaan.

Taitokeskuksen ohjaajat ovat paikalla joka päivä kello 17. asti. Menneen viikon yksi suosituimmista askarteluista on ollut taiteltu paperienkeli.

Pajatilassa on myös Gullkronan myyntipiste, josta voi ostaa materiaalia käsitöihin ja erilaisia valmiita tuotteita vaikka joululahjoiksi.

Katso paperienkelin ohje:
 


 
Ann-Marin askarteluohjevideoita katsellaan TS Kodissa jouluun asti.
 

2 vastausta artikkeliin “Jouluaskartelu: Näin teet paperienkelin”


    • tskoti

      Videotako? Testasin, ja video toimii ihan normaalisti sekä pöytäkoneella että tabletilla. Kannattaa tarkastaa oman laitteen päivitykset. -Katariina/TS


Kommentoi