Lempipaikalla

BLOGIT | Lempipaikalla

Tauluseinä

Ikuisuusprojektini, taulut, ovat taas löytäneet uuden paikan. Aikaisemminkin mainitut taulut ja muut seinien somistajat kun ovat ikisisustajan huolenaiheena aina, kun huonekalujen paikkaa muutetaan. Lisää harmia aiheuttaa seiniin jääneet rumat reiät, joita sitten pitäisi peitellä jollain. Minun, ehkä vähän huono taktiikkani on ollut vanhojen reikien peittäminen tauluilla.

Tällä kertaa en ajatellut ollenkaan reikien peittämistä, vaan laitoin taulut juuri niille sijoilleen kun halusin. Osa edellisen sisustusvimman aiheuttaneista koloista jäi näkyviin, mutta päätin, etten anna sen häiritä. Olen joka tapauksessa suunnitellut maalaavani seinän uudelleen – ruskea on alkanut kyllästyttää –, joten olkoot taulut ja seinä reikineen noin, kunnes maalausinto iskee.

Olohuoneen seinällä on ollut jo ainakin viisi eri tyyliä, ja nyt tätä tauluseinää tehdessäni hoksasin, että symmetria on se mikä minua on tökkinyt tähän asti. Nyt seinällä ei myöskään ole tv-tasoa, mikä siinä joskus on ollut, eikä mitään muutakaan, joten seinä on aika avara. Siksi ajattelin, että laitan koko seinän täyteen suurehkoja tauluja eri tasoihin, enkä todellakaan symmetrisesti. Toistaiseksi tyyli on viehättänyt, mutta äkkiäkös se taas vaihtuu – minut tuntien.

©lempipaikalla_tauluseinä-10-2 ©lempipaikalla_tauluseinä-10

 

Kuvat: Laura Satamo

Kommentoi