Lempipaikalla

BLOGIT | Lempipaikalla

Seinien somistajat väärillä paikoillaan

©lempipaikalla_hyllyt-9-2

Vaihdoin viikonloppuna taas koko olohuoneemme järjestyksen uusiksi. Kyllästyin aikaisempaan järjestykseen ja etenkin television paikkaan, se kun oli mielestäni liian hallitsevalla paikalla. Televisio muutti helposti sivummalle, mutta kun vaihtaa television paikkaa, koko muun sisustuksen on myös muututtava. Huonekalujen järjestys on nyt taas mieleinen, mutta ne perinteiset mieltänsä muuttavan sisustajan viholliset, taulut, eivät enää sovikaan niille sijoilleen.

Kuten meidän kotiesittelyssä aiemmin kerroin, myös meidän makuuhuoneet ovat muutoksen kourissa. Kotimme järjestys onkin lähiaikoina muuttunut niin tiuhaan, etteivät taulut ole edes toissakertaisen muutoksen jäljiltä löytäneet vielä uusia paikkojaan.

Kun olin saanut kaikki tavarat muutosvimman jäljiltä paikoilleen, huomioni kiinnittyi entistä enemmän taas seiniin ja niillä killuviin koristeisiin. Suuntaammekin tällä kertaa katseen seinille ja tutustumme paremmin meidän kodin seinäsomisteisiin.

©lempipaikalla_hyllyt-9

©lempipaikalla_hyllyt-4
Joutomaan Sammakkoprinssi ja Superprinsessa -printit ostettiin alun perin lastenhuoneeseen. Nyt ne koristavat makuuhuonettamme.
©lempipaikalla_hyllyt-1
Taulun kuva on mieheni ottama. Se on otettu Gdanskissa, missä mieheni kosi minua ja siksi se onkin muodostunut hyvin rakkaaksi kuvaksi.
©lempipaikalla_hyllyt-8-3
Mööbleerauksen tieltä lipaston päälle siirretyt viherkasvit ja roinat saivatkin jäädä niille sijoilleen, ihan sellaisenaan.
©lempipaikalla_hyllyt-7
Isoäidin vanhat taulut vanhoine kehyksineen esillä emännänkaapin korvikkeen alla.

©lempipaikalla_hyllyt-6

©lempipaikalla_hyllyt-5
Kaunisteen kalenteritaulu keittiössä muistuttamassa päivistä.
©lempipaikalla_hyllyt-2
Ennen lipaston päälle sopineet Sofia Saaren Story time – kertomuksia tästä päivästä -veistokset etsivät uutta seinäpaikkaansa.
©lempipaikalla_hyllyt-8
Isäni vanhat vinyylit muuttavat tasaisin väliajoin järjestystä, mutta pysyvät aina esillä.
©lempipaikalla_hyllyt-8-4
Pekka Vuoren Satumaa -teos on häälahjaksi saatu.

Kaikki seiniemme somisteen ovat rakkaita, olivatpa ne sitten isoäidin vanhoja, lahjaksi saatuja, omia otoksia tai taideteoksia, ja nyt alkaakin niiden uudelleensommittelu sisustuksen kanssa sopivaksi. Ei siis muuta kuin vasara kouraan ja uusia reikiä seinään!

Kuvat: Laura Satamo

Kommentoi