Lempipaikalla

BLOGIT | Lempipaikalla

Pieniä keittiömuutoksia

Kuten olen täällä aiemminkin kertonut, meidän koti on aikoinaan ollut inasen maalaisromanttinen. Nykyään en enää kuitenkaan perusta siitä tyylistä, joten vähitellen sisustusta on yksinkertaisettu. Kaikkea muuta onkin ollut helppo vaihtaa simppelimpään, mutta keittiö on vielä vähän romanttinen. Onneksi sentään otimme aikoinaan puhtaan valkoiset keittiön kaapit luonnonvaalean sijaan, ja modernin tyyliset, integroidut uunit, koska paljon maalaisemmaksikin olisi keittiön voinut tehdä.

Vaikka keittiönkaapeissa onkin kuviota, ne ovat silti aika monikäyttöiset. Nyt, kun muuta kotia on riisuttu pois romanttisuudesta, olisi kiva päivittää myös keittiön ulkoasu. Otin yhteyttä Orikedon keittiötukkuun, mistä keittiömme tuolloin, vajaa neljä vuotta sitten ostettiin, ja sieltä piirrettiin minulle keittiö ajattelemillani muutoksilla.

©lempipaikalla_keittiö-10-3

Lauran musta köökki Cavoilla ja tapeilla, kuva 1

Vetimiä en vieläkään ole osannut päättää, mutta olen suunnitellut, josko vaihtaisi keittiön välitilan lasin valkoisesta mustaan. Olen ihastunut sellaisiin kontrastisiin yhdistelmiin, missä on inasen myös tammea. Ajattelin, että valkoiset kaapistot yksinkertaisilla, vähemmän romanttisilla vetimillä yhdessä mustan välitilan kanssa toisi kaipaamaani muutosta keittiöön.

Valkoisessa lasissa on näkynyt valoa vasten lika ja olenkin ahkerasti hinkannut sitä lasinpuhdistusaineella. Minulle vinkattiin, että mustassa lasissa ne tahrat vasta näkyvätkin, ja olenkin alkanut empimään lasin vaihtamista. Mutta mitä siihen sitten keksisi? Jotain aivan muuta kuin lasilevy?

Yläkaapeissa meillä on nupit ja alakaapeissa vetimet. Tarkoitus olisi löytää valmiisiin reikiin sopivat vetimet. Jotkin yksinkertaisemmat, mutta ihan tavallisia persoonallisemmat. Saa siis vinkata, jos keksii jonkin hauskan idean tai vaikka huikean vedinkaupan!

2 vastausta artikkeliin “Pieniä keittiömuutoksia”

  1. Katri

    Kuulostaa kivalta pieneltä muutokselta! Musta lasi voi kyllä olla armottomampi.. Me vaihdoimme juuri keittiömme välitilan, laitoimme isoa harmaata, hieman betonin näköistä lattialaattaa! Tulos on todella kiva, tuo vähän kaipaamaani kontrastia valkoisiin kaappeihin. Löydät kuvia blogistani http://kotivalossa.blogspot.com, varmaan elokuun kohdalla on asiaa keittiö välitilasta! 🙂 kivoja simppeleitä vetimiä oli ainakin kvikillä! 🙂


    • Laura Satamo

      Heippa! Kiitos Kvik-vinkistä! Se voi olla että on armottomampi, vaikka mulle kyllä tuttu väitti, ettei heidän mustassa lasissa mitään sen kummemmin näkynyt! 🙂


Kommentoi