Kerrostalokyttääjän muistiinpanot

BLOGIT | Kerrostalokyttääjän muistiinpanot

Kerrostalokyttääjän uuden vuoden lupaukset

Laihdutan lämmityskuluissaEn tuhlaa kuumaa vettä, tuuletan nopeasti ja tehokkaasti sekä pidän huoneiden lämpötilat sopivina.

Aloitan säännöllisen liikunnan hyvin hoidetulla pihalla. Taloyhtiömme talvikunnossapidon sopimukset ovat kunnossa. Hiekoitukset, lumien pudotukset yms sujuvat oikea-aikaisesti.

Vähennän television katselua ja luen paljon. Tutustun taloyhtiön yhtiöjärjestykseen, korjaussuunnitelmaan sekä pelastussuunnitelmaan. Luen yhtiökokouskutsun huolellisesti läpi ja osallistun kokoukseen.

Vietän enemmän aikaa ystävien ja naapureiden kanssa. Kutsun alakerran yksinäisen vanhuksen kahville ja juttelen naapureille pihalla ja porraskäytävässä.

Lopetan tupakoinnin – ainakin parvekkeilla, tuuletusaukkojen läheisyydessä ja yhteisillä piha-alueilla.

Nautin elämästä. Osallistun pihatalkoisiin, pidän parvekkeeni siistinä ja nautin siellä oleilusta, kerään roskat taloyhtiön alueella ja istuskelen grillipaikalla kauniina kesäiltoina.

Autan naapureita. Tarjoudun viemään koiran ulos tai vahtimaan asuntoa heidän matkalla ollessaan. Hoidan alakerran naapurin kauppa-asioita.

 

Hyvää uutta vuotta ja erityisen hyviä uuden vuoden lupauksia kaikille asukkaille kaikenlaisissa taloissa!

Kuva: Kaisla Pousi
Kuva: Kaisla Pousi

3 vastausta artikkeliin “Kerrostalokyttääjän uuden vuoden lupaukset”

  1. Lydia H.

    ratkaisu tupakoinnin lopettamiseen löytyi minulle sähkötupakasta. eikä turhan tiukkana kannattanut olla, silloin kun teki mieli röökiä niin sitä otin, mutta pian se alkoi maistumaan yllättävän pahalta ja jäi sitten kokonaan. tälläisellä vempaimella pääsin liikkeelle, maksoikin ale kympin: http://clubvapea.es/fi/8-sahkotupakat


  2. Jaakko.

    Voihan tällaista unelmoida juu. Viimeisenkin yhteishengen mahdollisuuden pilaa muualta tilatut haravoijat tai puhaltajat jos vielä jotain hyvää oli jäljellä ennen remonttiriitoja. Ei ole kerrostalo ihmisen paikka.


Kommentoi