Kerrostalokyttääjän muistiinpanot

BLOGIT | Kerrostalokyttääjän muistiinpanot

Kerrostalokyttääjän syrjähyppy muodin maailmaan

Mitä tulee mieleen kun sanon kaksi sanaa: pukeutuminen + kiinteistöt? Työhaalari? Heijastinliivi? Jotain kiinteistönhoitoon liittyvää työvaatetta?

Seuraava testi: pukeutuminen + asuminen? Aamutakki ja tohvelit? Kuopukselle tuli yöpaita… Jotain kodikasta, mukavaa ja lämmintä?

Ööh. Jotenkin kiinteistöt ja asuminen eivät loksahda nätisti yhteen pukeutumisen  ja muodin kanssa, vaikka sisustamisessakin on omat muotinsa ja trendinsä. Siitä huolimatta aion nyt tehdä syrjähypyn muodin maailmaan koska löysin vastikään ihka ensimmäisen Kerrostalokyttääjän täytyy saada –vaatteen.

En ole intohimoinen sisustaja tai pukeutuja.  Puutarhatyöt kaikilla haravaa pienemmillä vehkimillä ovat minulle vastenmielisiä ja haravointiinkin suhtaudun ensi sijassa liikuntana, en puutarhan hoitona. Sisustuksellista silmää minulla ei ole ja pukeutumiseni on aika lailla fiilispohjaista.

Yksi elämäni haastavimpia kokemuksia olikin bloggaajan uran alkuvaiheessa löytää kodistani kolme lukijoille esiteltävää asiaa. Näin sieluni silmillä kuinka muiden bloggaajien upeat sisustukset ja harkitut kodit pursuavat esiteltäviä ja lukijoita inspiroivia kohteita. Minä tarjosin vaihtoehdoksi mm energiatehokasta ilmalämpöpumppua, jonka kanssa kuvaaja-parka tuskaili – miten saada esille ilmalämpöpumpun ulkoyksikön sielu ja olemus?

Viime viikolla lehteä lukiessani silmiini osui juttu paraislaisesta My Olssonista ja kuva, jossa oli ihan juuri minun kolttuni. Turku ja kerrostalot samassa helmassa – aivan fantastinen vaate! Onni ja Mallu olivat suosiollisia – sain kuin sainkin oman mekkoni tällä viikolla Turussa pidettäville Isännöintipäiville. Miten mainio vaate juuri tuohon tilaisuuteen!

Aloitetaan siis alusta: Mitä tulee mieleen kun sanon kaksi sanaa: pukeutuminen + kiinteistöt? Designmekot. Muoti. Tyyli. Jess!

Seuraavaksi hankin Täl pual ja tois pual –pipon syksyn myrskyjä varten. Mahtaisiko kangaskaupasta löytyä taloaiheista pöytäliinakangasta – servettejä löytyi jo viime kesän Köpiksen matkalta… Tämähän on koukuttavaa, ehkä minustakin vielä tulee muodikas sisustaja kun vain oikea tulokulma löytyy!

Ensi viikolla palaan joka tapauksessa ruotuun ja turvallisiin taloyhtiöaiheisiin. Kun vietän kolme päivää Isännöintipäivillä Turku –mekossa, niin blogin aiheita on varmasti helman täydeltä odottamassa!

Kommentoi