Kaksi kerrosta valoa

BLOGIT | Kaksi kerrosta valoa

Puutalon täydeltä luonnonvaloa

Tervehdys! Tässä blogissa seurataan elämää puutalossa, kahdessa valoisassa kerroksessa. Blogin takana häärii vaatetusalan opiskelija, jonka intohimoina muodin ja vaatteiden lisäksi ovat sisustaminen ja arjen estetiikka. Blogissa sisustetaan ensiasuntoa, asutaan puutalossa, mökkeillään Turun saaristossa sekä seurataan kodin sisustuksen muutoksia ja vaiheita eri vuodenaikojen mukana .

Oman puutaloasunnon remontti valmistui syyskuun alussa, mutta sisustusurakka tulee olemaan sisustusintoilijalle ikuisuusprojekti. Kotia sisustetaan harkiten ja vähän kerrallaan, modernilla otteella, mutta vanhan talon tyyliä kunnioittaen. Sisustamisen avainsanoja ovat valoisuus, selkeys, klassikot, mielenkiintoiset yksityiskohdat ja tärkeimpänä tietysti kodikkuus.

Meillä poltetaan paljon kynttilöitä, nukutaan ryppyisissä pellavalakanoissa, naarmutetaan puulattiaa koirankynsillä ja istutaan ruokapöydän ääreen ystävien kanssa aina kun mahdollista. Sotketaan ja siivotaan keittiössä joka päivä.

Kirjoittaja inspiroituu kirpputorilöydöistä, design-klassikoista, luonnosta, kauniisti kuluneista puupinnoista ja suolaisesta meri-ilmasta, eikä voisi kuvitella elämää ilman viileitä puulattioita ja tuulessa humisevaa peltikattoa.

Puutaloasumisen tunnelmiin voi käydä tutustumassa myös kirjoittajan lifestyleblogissa.

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan sisustamisesta ja nauttimaan arjen kauniista asioista! Annetaan vanhan talon kertoa oma tarinansa.

Kuvat: Juuli Kalliokoski.

Kommentoi