Kaikki käsistäni

BLOGIT | Kaikki käsistäni

Pientä asiaa pyöröovesta hiihtämisestä

Kaikki on mahdollista, kun vain tekee töitä asian eteen. Ja asenne ratkaisee.

Näitä teesejä olen pyöritellyt sekä päässä että ruohonjuuritasolla jo pidemmän aikaa. Ja luulenpa, että olen osan näistä totuuksista ihan oikeasti sisäistänytkin ja tallettanut jonnekin selkäytimen perukoille.

Kevät on hyvä aika aloittaa uutta ja raivata kalenterista tilaa jollekin jännittävälle, inspiroivalle ja ennestään vähän tuntemattomallekin. Joskus se tarkoittaa sitä, että on suljettava yksi ovi ennen kuin voi kunnolla avata uuden.

Asiaa pyöröovesta hiihtämisestä

Tällä kertaa minun kohdallani on juuri näin: TS Koti-otsikon alla bloggaamiseni päättyy (ainakin tällä erää) tähän postaukseen. Tänne on ollut paitsi hauskaa, myös opettavaista kirjoittaa, mutta aika ei harmi kyllä riitä kaikkeen kivaan yhdellä kertaa.

Kevät tuo nimittäin minun kohdalleni uusia innostavia haasteita mm. yrittäjyyden, uusien yhteistyökumppaneiden, omien unelmien ja arvojen toteuttamisen sekä tietysti kotien rakentamisen ja sisustamisen maailmassa. Uunituoreet kotisivut löytyvät osoitteesta hannaj.fi, käyhän kurkkaamassa ja kerro kaverillekin! Kelkassa pysyy myös Instagramin välityksellä @hannajuhala.

Unelmat on tehty toteutettaviksi. SItä paitsi tänään on loppuelämäsi ensimmäinen* päivä, joten anna mennä ja ota pieni askel kohti sitä omaa juttuasi!

Kaikki on mahdollista. Paitsi pyöröovesta hiihtäminen.

Kiitos, kumarrus ja kaikkea hyvää!

-Hanna

*vaihdettu sana viimeinen -> ensimmäinen

4 vastausta artikkeliin “Pientä asiaa pyöröovesta hiihtämisestä”

  1. Jyrki

    No ei tasan ole loppuelämän viimeinen päivä, ehkä loppuelämän ensimmäinen päivä. Kuollaan vasta joskus.


  2. Insinööri

    Tässä mietittiin päivänä jonain, että ikean pyöröovista voisi hyvin mahtua hiihtämään.


Kommentoi