Juurrutus

BLOGIT | Juurrutus

Juurrutus Perinneasuntomessuilla

Tällä kertaa en sen enempää kerro kuulumisia kuin paljastan että olen mukana 16.6. ja 18.6. Luostarinmäellä järjestettävillä Perinneasuntomessuilla. Kyseessä on uusi konsepti jossa ulkomuseoalueella rakennusrestauroijat ja muut vanhojen talojen asiantuntijat jakaavat osaamistaan ja esittelevät toimintaansa. Varmasti mielenkiintoinen tapahtuma luvassa, arvokkaassa miljöössä.
Olen paikalla messuilla perjantaina ja sunnuntaina. Molempina päivinä pidän kaksi esitelmää seuraavalla aikataululla:

Perjantaina 16.6:
klo 10:00 Vanhat talo talo ja pihapiiri elämäntapana
klo 15:00 Perinteiset tulisijat ja polttopuiden kuivaus

Sunnuntaina 18.6:
klo 12:00 Vanha talo ja pihapiiri elämäntapana
klo 15:00 Perinteiset tulisijat ja polttopuiden kuivaus

Esitelmien välissä annan neuvontaa perinteisten tulisijojen käytöstä sekä polttopuuasioista Merimiehen talossa. Olen paikalla tarjoamassa asiantuntemusta niin bloggarina kuin työantajani Turun museokeskuksen edustajana. Tervetuloa kuuntelemaan, esittämään kysymyksiä tai vain juttelemaan vanhoista taloista!

Mukana messuilla on lisäksi: Arvonkorjaajat Oy, Curatio – Turunmaan korjausrakentamisyhdistys ry, Del Arte Povero Oy, Hattulan Kaakelitehdas, IkkunaEntisöinti Rikkonen, JUVI-Production, Kakluuniverstas, Muurasliike Merimuuri Oy, Old School Lifestyle, Pihlgren ja Ritola Oy, Puutyö ja restaurointi Lindblad, Rakennusperinteen Ystävät ry, Rakennusrestaurointi Matias Ali-Keskikylä, Restart Oy, Rikalanmäen Antiikkiverstas, Tamminaula, Turunmaan korjausrakentamisosuuskunta, Tuumapuu, Uulatuote Oy, Verhoomo Hakakoski, Villeco Oy ja Wanhan Restaurointi eli paljon mielenkiintoisia osaajia.

Tapahtuman Facebook-sivu.

 

Kaikki kuvat: John Björkman

Kommentoi