Jippoja

BLOGIT | Jippoja

Jippoja on TS Kodin uusi blogi

Olemme uuden Jippoja-blogin tekijät Jari ja Hannu Salosta. Kerromme blogissamme ”tee se itse” –harrastuksistamme ja kaikesta hauskasta, mikä piristää arkea. Valokuvissamme ja teksteissämme modernit, mutta myös vanhat asiat muuttuvat esteettisiksi asioiksi jippojen avulla. Välillä projektit menevät pahasti mönkään, mutta emme pelkää kertoa niistäkin. Kuvia otamme paljon, jotta asioista syntyy hyvä käsitys. Tulossa on tarinoita mm. kodin valaistuksesta, vintage-asetelmista, kasvihuoneen ja maakellarin rakentamisesta, sekä heinäseiväsaidoista. Välillä haemme näkemyksiä ulkomailta ja hyvällä tuurilla saamme blogiimme myös vieraskynään mielenkiintoisia aiheita.

Asumme Kari Lappalaisen suunnittelemassa modernissa Aava-mallisessa talossa Salon rajamailla. Taloa olemme rakentaneet paljon itse. Pihamaassa projekteja on riittänyt, ja tulee riittämään. Suomalaiset arvostavat yhä enemmän kodin kehittämistä ja yhteyden hakemista luontoon. Sen takia myös me muutimme maalle. Täällä voimme nauttia puutarhan sadosta, isosta pihapiiristä, lähes koskemattomasta luonnosta ja rauhallisuudesta.

Kodin pohjapiirros, kuva: Jari & Hannu
Kodin pohjapiirros.
Kesää kohden.
Kesää kohden.

Jutuissa seikkailee myös maastonakki Reino. Oikeasti mäyräkoiramme johtaa tätä taloutta, mutta lempeällä otteella. Reino saa palvelijoistaan paljon seuraa, sillä teemme töitä myös kotona. Sen vuoksi koti on paljon muuta, kuin vain paikka jossa nukutaan. Itse olemme ajatelleet, että olemme osa paikallista pientä ekosysteemiä.

Vilikkala-1-3-4
Reinon Joulu.

Hyvää joulun odotusta, ja tehkää Jippoja sekä seuratkaa blogiamme!

Jari & Hannu

PS. Jippo lienee alunperin stadin slangia ja tarkoittaa temppua. Tietääkö joku tarkemmin sanan etymologiaa?

3 vastausta artikkeliin “Jippoja on TS Kodin uusi blogi”

  1. Päivi Alpisalo

    Reinoille terveisiä ….t: Päivi-nakki


  2. Nina

    Oli pakko tulla kurkkaan 🙂 -Nina


Kommentoi