Asuminen

ASUMINEN | TURUN SANOMAT |

Isännöitsijöille pätevyysjärjestelmä, tekijäksi Kaisa Leiwo

Isännöitsijä voi pian osoittaa osaamisensa hakemalla henkilösertifiointia. Isännöintiliitto alkaa valmistella henkilöpätevyysjärjestelmää, joka otetaan käyttöön ensi vuonna.

Kaisa Leiwo.
Kaisa Leiwo.

Järjestelmän toteuttamiseen Isännöintiliitto on rekrytoinut johtaja Kaisa Leiwon, joka on Kiinteistöliitossa työskennellessään tehnyt pitkään töitä isännöitsijöiden kanssa. TS Kodissa Kerrostalokyttääjän muistiinpanot -blogia kirjottava kaarinalainen Leiwo aloittaa työt Isännöintiliitossa lokakuussa 2014.

Leiwo kertoo, että henkilösertifiointia ovat toivoneet jo pitkään sekä isännöitsijät että asiakkaat.
— Taloyhtiö voi varmistaa sertifikaatista isännöitsijää valitessaan, että tämä on oikeasti hyvä, hän kuvailee uuden järjestelmän tavoitteita.
— Hyvä isännöitsijä hyvässä ja hyvät puitteet tarjoavassa isännöintiyrityksessä on taloyhtiön napakymppivaihtoehto, Leiwo jatkaa.

— Isännöitsijän pitää hallita laaja kirjo asioita. Pätevyysjärjestelmä auttaa asiakkaita arvioimaan isännöinnin ammattitaitoa. Se puolestaan tukee isännöitsijöiden osaamisen kehittämistä, Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä sanoo.

Järjestelmää valmistellaan syksyn 2014 aikana, ja yksityiskohdat selviävät myöhemmin.
 

3 vastausta artikkeliin “Isännöitsijöille pätevyysjärjestelmä, tekijäksi Kaisa Leiwo”

 1. Jouko

  Haastava projekti. Toivotan menestystä.


  • Minä Vaan

   Ei ole kovin hyvin otettu vastaan kentällä. Puskaradio on paljon parempi vakuutus isännöitsijän toiminnasta. Hyvät pärjää ja heille tulee entistä enemmän kyselyjä. Saavat hinnoittelulla valikoida parhaat päältä.

   Kannattaa katsoa yrityksen talousluvut. Viime vuosina veloituksia on nostettu kautta linjan. Jos kuitenkin kaikesta huolimatta liikevaihto laskee, tarkoistaa se sitä, että taloyhtöit siirtyy syystä tai toisesta toisille isännöitsijöille.


 2. Kaisa Leiwo

  Kiitos 🙂


Kommentoi