Kaksi kerrosta valoa

BLOGIT | Kaksi kerrosta valoa

Viimeaikoina

Viimeaikoina meillä ollaan aloitettu mökkeilykesä ja saatu mökki vihdoinkin jonkinnäköiseen kesäkuntoon. Pihatöitä riittää aivan varmasti koko kesän tarpeiksi ja ylikin, ja tänä kesänä olisi vielä tarkoitus aloittaa vähän suurempikin pihanmuokkausprojekti mökillä. Ensitöiksi ollaan aloiteltu ihan siivoamalla ja raivaamalla ympäröivää metsää, ja seuraavaksi olisi tarkoitus tehdä kivisestä pihasta vähän vähemmän kivinen, kaivurin avulla.

Unto ihmetteli aamulla kupista kadonneita nappuloita ja syyllinen nähtiinkin vilaukselta aamuyöstä. Koiranruoka maistuu näköjään supikoirallekkin.

Grillikausi on vihdoinkin avattu ja kesän ruokavalio tulee luultavasti näyttämään aika pitkälti tältä. Paljon kasviksia, salaattia ja vaihtelevia grilliherkkuja.

Unto aloitti uimakauden jo huhtikuussa ja itsekin uskaltauduin ensimmäistä kertaa mereen viikonloppuna. Vesi oli vielä vähän liian kylmää omaan makuun, mutta eiköhän se pian siitä lämpene.

Kotona ollaan ihasteltu vehreää kaupunkia, tuoksuteltu kesää avoimista ikkunoista ja ihasteltu auringonlaskuja. Aamuinen töihin pyöräily tuntuu aika paljon kivemmalta kuin muutama kuukausi takaperin.

Kevätsiivouksen ohella ollaan otettu muutamat päiväunet sohvalla, sen verran rankkaa puuhaa tuo siivoaminen. Nyt on pakko myöntää että ikkunat on vieläkin pesemättä, ehkä ensi viikonloppuna…

Aurinkoista viikonloppua!

 

Kuvat: Juuli Kalliokoski

Yksi vastaus artikkeliin “Viimeaikoina”

  1. Hannukka

    Kylläpä teillä puuhaa riittää ja Untokin tuntuu nauttivan. Odottelinkin jo mökki kuulumisia 😉


Kommentoi