Jaana ja Petri Moberg ovat hiljattain palanneet kotikaupunkiinsa Turkuun.
Näkymä tyypillisen 70-luvun omakotitalon ruokasalista olohuoneeseen. Myynnissä oleva talo on lähes alkuperäiskunnossa.
Ladattavia litiumakkuja on monissa arkipäiväisissä laitteissamme, kuten kännyköissä, kannettavissa tietokoneissa, tableteissa ja kameroissa. Tämän vuoksi kannettavat elektroniset laitteet tulisi kuljettaa lennolla käsimatkatavaroissa eikä ruumaan menevissä matkatavaroissa. Joitakin tavaroita ei saa ottaa lainkaan lennolle mukaan. Arkistokuva.
Johanna Hovilainen viestittelee viisivuotiaan Olivian kuulumisista Jouni Hovilaisen kanssa päivittäin. Molemmat vanhemmista kokevat tärkeäksi tietää, mitä heidän lapsensa elämään kuuluu.
V.A. Koskenniemi ja tämän puoliso Vieno Koskenniemi pääsivät osallistumaan Atrium-asuinkerrostalon ja oman asuntonsa suunnitteluun. Kreikkalaiset pylväät kertovat asunnon omistajien mausta.
Isännöitsijällä on Juha Jäppisen mukaan ratkaiseva rooli taloyhtiön asioiden hoitamisessa. – On kyse siitä, millaista elinkaarta taloyhtiölle halutaan. Suunnitelmallisuus ja seuranta vaikuttavat ratkaisevasti koko taloyhtiön kuntoon, Jäppinen korostaa Tarja Iivosen (vas.) ja Erja Niemen kannattamana.
Kaupassa voi olla teippitarjontaa seinällinen, tässä vain pieni otos. Vasemmalta: laadukas maalarinteippi, suojapahvien yhdistämiseen tarkoitettu erikoisteippi, moni­käyttöinen alumiiniteippi, liuku­esteteippi, joka toimii myös varoitusteippinä, oranssi yleisteippi ja erikoisvahva ilmastointiteippi.
Drop Saunan muotokieli on moderni ja minimalistinen. Sirena Kiviranta kertoo, että monet ulkomailla, kuten Espanjassa, asuvat suomalaiset kaipaavat pihalleen suomalaista saunaa.
Juha Pietilä on tehnyt Turun Ekotorilla 20-vuotisen työuran. Viime vuosi oli myynnillisesti paras.
Lyhytkestoinen Airbnb-vuokraus saattaa aiheuttaa kupruja naapurisopuun. Avoin keskustelu naapurien välillä kannattaa.
Taika Vähätalo iloitsee siitä, että ammattilaiset tekevät uuden talon valmiiksi. Seinät pystytettiin tammikuun toisella viikolla, mutta uuteen kotiin päästään muuttamaan jo elokuussa.
Motivan johtava asiantuntija Päivi Suur-Uski käyttää pörssisähköä. Sen avulla kuluttaja voi itse saada sähkölaskuaan pienemmäksi ohjaamalla kulutustaan halpoihin tunteihin.
V.A.Koskenniemen pysyväksi Turun kodiksi muodostui jo 1920-luvulla Atrium-talo.
Lisää uutisia