Tehdään talo

BLOGIT | Tehdään talo

Autokatos: Muuri nousee

Alkaa tympimään koko palomuuri. Tai siis siitä kirjoittelu. Ei auta itku. Tämä seinä on käsiteltävä loppuun saakka. Rakentaminen on kestänyt nyt reilun viikon ja laskua on kertynyt tasan 3000.- euroa. Vielä puuttuu pellitykset ja rappaukset. Ne tehdään itse ja siis säästäen.

 

IMG_4111

 

Onneksi rakentajilla oli hyvät kelit rakentaa ja aurinko paistoi joka päivä.  Muurin on tultava yli joka puolelta, jotta se peittää katoksen kokonaan. Naapurin puolelta katsottuna se on ihan hirveän ruma. Näyttää ihan vankilan seinältä. Jospa jatkaisi sitä koko rajan mitalta. Tulisikohan sanomista rakennusvalvonnasta?

 

IMG_4119

 

Muuri ei ole siis varaston takaseinä, vaan se on sidottu harkoista varaston runkoon tiilisiteillä. Alla olevasta kuvasta huomaa raon, joka on parin sentin luokkaa. Rako pitäisi tukkia laudalla, sillä sinne kertyy varmasti kaikkea jännää ajan myötä.

 

IMG_4124

 

 

No tämä tarina tulee päättymään yhteen kuvaan valmiista muurista ja sen kustannuksista. Vielä tosin ei ole sen aika. Ehkä kesän aikana kuitenkin. Ensi viikolla onkin varmaan pihahommista kyse. Nyt on tasattu multaa nurmikkoa varten ja levitelty soraa. Multakasojakin siirreltiin ja puita valittiin. Pihahommat, crosstrainingia kauneimmillaan.

 

Kuvat: Antti Kontula

Kommentoi