2kotia

BLOGIT | 2kotia

Ystävänpäivänä

Vinkki: laita karkkeja pieniin leivontavuokiin tarjolle.
Vinkki: laita karkkeja pieniin leivontavuokiin tarjolle.
Ystävien hääkutsussa lukee: True love is a big deal.
Ystävien hääkutsussa lukee: True love is a big deal.

Ystävänpäivän hempeilyä tänään täällä. Etsin oikein ällöttävän makeita kuvia ystävänpäivän teemaa ajatellen. Valitsin tietysti pinkkiä ja herkkuja ja muutaman sellaisen, josta tulee tosi hyvä fiilis, eli rakkaita läheisiä.

Minä olen aikamoinen mammantyttö, ja ulkomailla asuminen on joskus vähän yksinäistä. Varsinkin tällaisina päivinä tulee ajateltua omaa perhettä ja läheisiä. En voikaan hypätä autoon ja hurauttaa parissa minuutissa siskon luo tai vanhemmille (oikeasti olen ollut pois kotoa kuukauden, mulla ei ole kun 5 tuntia tässä välimatkaa, enkä ole täällä yksin!)

Kyllä moni asuu ihan Suomessakin eri kaupungeissa perheistään, ja välimatka on paljon pidempi, tiedän! Mutta silti välillä tulee vähän ikävä, varsinkin siskon pientä  ”Porkkana-vauvaa”, se kun kasvaa niin hurjaa vauhtia. Onneksi on facebookit, WhatsAppit, FaceTimet ja kaiken maailman viestintävälineet, joilla saa reaaliajassa kuvat ja videot jaettua ystävien kesken ihan melkein joka kolkkaan maailmassa.

Ystävän hauskat taulut on itse tulostetut...
Ystävän hauskat taulut on itse tulostetut…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sisko ja rakas pikku-porkkana, hyvää ystävänpäivää!
Sisko ja rakas pikku-porkkana, hyvää ystävänpäivää!

IMG_6191

Kukkasista tulee aina hyvälle mielelle, ja ne saavakin kodin tuntumaan jotenkin lämpimälle ja kodikkaalle. Valkoiset kukat ovat aina varma valinta, mutta välillä on kiva leikitellä väreillä. Oikein hyvää ystävänpäivää ihan jokaiselle, muistakaa ystävää ja viekää sille kukka ensi kerralla kylään mennessä, jooko?

IMG_7128

Hyasintti sipuleineen on niin kaunis lasipurkissa.
Hyasintti sipuleineen on niin kaunis lasipurkissa.

IMG_5791IMG_5794

IMG_5809

Pavlovakakku on bravuurini, vaikken olekaan mikään mestarileipuri. Siitä saa vaikka mitä eri variaatioita, ja mulla ainakin se onnistuu aina (tai on ainakin hävinnyt kakkuvadilta aika vauhdilla joka kerta!). Siitä ohje löytyy TÄÄLTÄ.

IMG_5775

IMG_3524IMG_5785

IMG_5790

 IMG_2405 

Ja sitten on vielä rakkaista rakkain, Andy Puikkonen (kyllä, HÄNellä on myös sukunimi!) Eikö se koira ole omistajansa paras ystävä, vai miten se meni? Hahaa, ihan loistavaa viikonloppua, kipaskaa hakemaan kukkia ja jotkut hyvät leivonnaiset!

T. Anna

Kuvat: Anna Nääppä.
 

2 vastausta artikkeliin “Ystävänpäivänä”

  1. Tiltu Nurminen

    Ihastuttavan raikkaita ja keväisiä tunnelmia tässä blogissa!


Kommentoi