2kotia

BLOGIT | 2kotia

Taulukollaasi hurmasi minut

Se on perjantai taas, ja minä olen oikeastaan vieläkin vähän lomalla, lucky me! Ilmat ovat olleet aivan mahtavat, se piristää kummasti.

Mutta kun on matkustanut 24 tuntia istuen joko lentokoneessa tai autossa, käynyt kotona nukkumassa 5 tuntia, ja taas istunut 10 tuntia autossa, niin jalat ja selkä tuntuu olevan tulessa. Bangkok vaihtui kesäiseen Kuusamoon. Pari päivää lepoa, ja taas istutaan autossa tuntitolkulla.

Bangkokin hotellin ala-aulassa oli kaunis Pariisilainen Boulangerie, jonka seinäkollaasit olivat mun mielestä ihan postauksen arvoiset.

Ihailin joka päivä ohi kulkiessa kahvilaa ja vasta viimeisenä aamuna (jo taksin odottaessa ovella), kävin räpsimässä nopeat kuvat sisustuksesta. Vieläkin harmittaa miksen mennyt sinne paremmalla ajalla, ja ottanut lähikuvia.

Kahvilan sisustuksessa oli kauniit värit, ja taulut oli sommiteltu tosi kivasti. Tallensin tämän myös itseäni varten, jos joskus saisin aikaiseksi vaikka: a) hankittua ensin joitakin kuvia, b) sitten kehyksiä, ja c) keksimällä seinän ja d) vielä ripustettua ne seinälle…

Tästä voi ottaa mallia, kollaasin tekeminen ei meinaan ole mikään helppo homma (ainakaan mun mielestä).  Erityisen kivalta näyttää nuo tyhjät kolot, joista puuttuu taulut. Se saa aikaan sen fiiliksen, että niitä on keräilty vuosien saatossa, ja seinä on vieläkin tavallaan kesken, mutta silti ihan täydellisen tasapainoinen asettelu.

IMG_2810

IMG_2803

IMG_2805

IMG_2802

IMG_2811

IMG_2799

IMG_2804

IMG_2806
Kaunis tilanjakaja on kuin taideteos.

Myös oviaukoilla ”patsastelevat” valaisimet on hauskat ja raikastavat kivasti kahvilan ilmeen:

IMG_2807

IMG_2808

IMG_2809

IMG_2798Semmoinen ihana kuppila se, nyt vaan miettimään kotoota tyhjää seinää, mille voisi rakentaa vastaavaa.

Aurinkoa kaikkien viikonloppuun,

Anna

P.S. Lisää inspiraatioita taulukollaaseista olen kerännyt Pinterest-kansiooni, ja sinne pääset TÄSTÄ.

 

Kommentoi