2kotia

BLOGIT | 2kotia

Kivitalo Bling Bling-kuorrutuksella

Vaahtokarkein koristeltu kivitalo, bling bling-kuorrutuksella tottakai!

Ystävälläni on ihana, ihana talo, joka näyttää täysin samalle kuin sen asuja.

Täällä voi melkein aistia sydämmellisen ja iloisen ihmisen häärimässä tuolla. Ihmisen, joka tykkää kaikesta kimaltavasta ja vaaleanpunaisesta, asettelee kattauksia, kippoja ja keppoja pitkin kotia. Esillä on keksejä, konvehteja, marenkia, karkkeja, pähkinöitä ja AINA vaahtokarkkeja!

Talossa asustaa ihminen, joka voisi ihan hyvin koristella vaikka pölynimurinsa tai vessanharjansa tarratimanteilla (ei hän oikeasti ole vielä niin tehnyt, mutta ehkä luettuaan tämän tekeekin).

Pöytä on katettu kauniisti valmiiksi, ihan kuin sisustuslehdissä tai kaupassa. Talossa on (ainakin) neljä eri sisustusta, kaikille vuodenajoille. Voi, näkisittepä joulun! Ja jokaisella pöydällä on jonkinlainen asetelma aina laitettuna.

Tässä kodissa on yksi erikoisuus, nimittäin tarkoin harkitut sisustukset, kukkia myöden, on samat koko kesän! Ja ne voi laittaa kaappiin taas kesän jälkeen odottamaan seuraavaa. Talvella on talvikukat, syksyllä syksyn kukat, ja keväällä kevätkukat. Ja tietenkin koko talon väriskaala muuntuu tekstiilein ja pienin sisustuselementein joka kerta.

Voisit kaivaa kesäkukat kaapista, kuinka kätevää! Hauskaa, kun osassa on oikein multajuurakot kopioitu, ihan Pro-tekokukkia siis! Ja näyttäähän ne ihan mahtaville. Tosi helppo tapa saada vihreää ja kaunista kotiin, jos tuntuu ettei viherkasvien- tai leikkokukkien hoito ole se oma juttu, tai matkustelu ja poissaolot tekee kukkienhankinnan kotiin tai vaikkapa mökille mahdottomaksi.

Itse asiassa minä itse olen todellinen kukkanainen, ja tahtoisin aina tuoreita kukkia ja viherkasveja kotiin. Nyt siitä on kuitenkin tullut ongelma kun ollaan niin paljon poissa kotoa, ja aina murehdin että kuinka kukat voi ja kaupassa taas harmittaa kun ei voi ostaa viherkasveja antamalla niille niin surkeeta kotia että ne joutuu kitumaan aina ilman hoitajaa.

Noh, mutta tässä nämä ikikukka-kaunokaiset ja muita yksityiskohtia sisustuksesta.

IMG_3037

IMG_2986

IMG_3038


IMG_2994

IMG_2995

IMG_2928

IMG_2988

IMG_2993

Tällä hetkellä talon kesä-somistus on todella riisuttu ja paljas, mitä ei uskoisi, jollei olisi nähnyt minkälainen se on talvella, kun kranssit, valosarjat, kyntteliköt ja kymmenet taljat ja tekolumet, havu- ja käpyköynnökset tonttuineen on levitetty pitkin taloa. Silloin ollaan kuin satukirjan sivulla!

IMG_2989
Kaikki kodinkoneet leivänpaahtimesta ja kahvinkeittimestä soodalaitteeseen on vaaleanpunaisia.

IMG_2987

IMG_2991

IMG_2990

IMG_2930

IMG_2932

IMG_2923
IMG_2934

IMG_2937
Myös sitruunan viipaleita saa muovisina! Näin pysyy hampaatkin kunnossa, thihi

Yläkerran aulassa on kaksi divaania oleskeluun, samppanjaa ja vaahtokarkkeja unohtamatta.

Canvastaulu divaanien yläpuolella on Jukka Rintalan, ja se on nimeltään sudenkorento.

Makuuhuoneessa seinät on hattaranväristä helmiäistä, ja sängynpääty valkoista nahkaa nappeineen. 
IMG_2943

IMG_2945

IMG_2962

IMG_2983

IMG_2954

IMG_2957

IMG_2940

Sellainen kaunis koti tällä kertaa. Persoonallinen, valkoinen koti, jossa tunnelma on lämmin ja se pursuaa yksityiskohtia.

Ja muuten, taisin unohtaa, että kyllä se sisustus muuttuu useammin, sillä Uutena vuotena ainakin oli muovitimantteja pitkin poikin, coctail-tunnelmaa ja pikkumustaa talo täynnä sisustusta myöden! (ja pääsiäistä en ole koskaan ollut todistamassa, nyt sekin alkoi kiinnostamaan).IMG_2909

Porkkanalle on vihdoin tullut pienet nököhampaat. Äiti teki heille samanlaiset rannekorutkin, lisää siitä TÄÄLLÄ.

IMG_2969

IMG_2980

Hauskaa viikonloppua! Ja vaikkei tämä mikään ruokablogi olekaan, niin kyllä nämä TYTTÖMAKKARAT on pakko jakaa teillekkin!

Niin hyviä ne oli,

Anna

Kommentoi