2kotia

BLOGIT | 2kotia

DIY: Marmoritaso

 

Haaveiletko marmoritasosta…. Yksi hyvä ystäväni nauroi joskus vuosia sitten, että hän ei yhtään ihmettelisi, jos Anna tekisi pöydäntason vaikka styroksista ja päällystäisi sen marmorikuvioisella kontaktimuovilla! No nyt ei olla kaukana siitä!

Ostin bauhausista 7 eurolla rullan ”marmoria” ja kyllä kuulkaas on ihan kuin hienointa carraraa meikäläisen tv-tasossa tällä hetkellä!

(ainakin tuo bauhausin marmori-kontaktimuovi on sen verran paksua, että ryppyjä tai ilmakuplia ei edes tule, kun sen laittaa varovasti vähän kerrallaan aluspaperia vetäen alta pois. En käyttänyt tässä edes mitään lastaa, ihan vaan käsin silitin pikkuhiljaa muovin levyn päälle).

Feikki-Marmori-vinkki kaikille marmorin ystäville siis tänään täällä:

 

IMG_3828

 

Tv-taso on Ikean Vittsjö-mallistosta ja oikeasti tuo levy oli toiselta puolen musta ja toiselta ruskea.  Tätä samaa ideaa voi käyttää muissakin huonekaluissa ja pöytäpinnoissa, tuon pinnalla olevan lasilevynkin voisi päällystää samaisella ”marmorilla”.

Ja spreijaavat lukijat voivat vielä tuunata vaikka koko mustan rungon toisenväriseksi (valkoinen, hopea, kulta, ruosteinen, jne)…

Ja jos marmori ei ole se oma juttu, niin koko komeudesta saa hyvinkin rustiikkisen laittamalla pintaan ”vanhan kelottuneen feikkipuupinnan” (niitä kontaktimuoveja oli vaikka mitä erilaisia…)

 

Laitoin jämäpalan marmorista taulunkehyksiin, jota siis käytän tarjottimena pöytätasolla. IMG_3816
IMG_3809

IMG_3807

IMG_3811

IMG_3808
IMG_3812

IMG_3814

Koriin tein pienen uudistuksen kultamaalilla, ja ikään kuin ”dippasin” sen. Maalasin kultaisella askartelumaalilla korin alaosan, ja siitä tuli ihan hauska. Tosin ehkä musta, valkoinen tai jokin muu, vähän korin väristä erottuvampi maaliväri olisi parempi, mutta on se noinkin ihan kiva.

IMG_3820

IMG_3823

IMG_3826Semmoisia marmorointeja täällä minulla!

Voi kun olisikin mahdollista toteuttaa kaiken maailman tuunailut mitä on mielessä! Minä niin tykkään näistä!

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Anna

P.s. Tallinnaan tulijoille IHANA ravintolavinkki TÄÄLLÄ!

Ja joko olet tutustunut Styleroomiin? Olen myös sinne luonut kuva-albumeja erilaisista sisutusvinkeistä ja kuvista. Erityisesti tuo kulta-maali taitaa olla nyt sekoittanut pääni…

 

Kuvat: Anna Nääppä

 

Kommentoi